Til startsiden Read this page in English

Eksempler på nogle af mine arbejder

Som supplement til de billeder, der er rundt omkring på mine andre sider om træ og trædrejning, har jeg her samlet nogle flere billeder til inspiration til formgivning og ideer til, hvad man kan lave.

For de fleste billeder på siderne er der information om bl.a. træsort og størrelse, når musen holdes over dem. På de nyere billeder er tingene fotograferet sammen med en lommetændstiksæske, for at give indtryk af størrelsen. Billeder med en ramme om kan man klikke på og se i større størrelse eller fra en anden vinkel.

Enkelte af mine ting er til salg, men de fleste af tingene, der er billeder af her, er ikke til salg. Jeg sender ikke tingene.


På denne side er der kun billeder af drejede ting. Klik her, hvis du vil se billeder af noget af det andet, jeg har lavet i træ.

Jeg har også en side med billeder af ting, der er lavet af glas og andre materialer end træ og et par modelskibe af træ.

Hop eventuelt direkte til:
Skåle og fade,   Æsker og dåser,   Andre brugsgenstande,   Legetøj,   Smykker,  

Diverse dekorative genstande:

Det er først for nylig, at jeg er begyndt at synes om at lave deciderede pyntegenstande. Tidligere syntes jeg bedst om brugsgenstande.Skåle og fade:

Æsker og dåser:Andre brugsgenstande:Legetøj m.m.:Smykker:Søg på mine sider:
Har du kommentarer, spørgsmål eller andet, er du velkommen til at skrive til mig.

Videre til billeder af andet, jeg har lavet i træ

Videre til ting lavet af andre materialer

Til startsiden